.

.

language learning for beginners. ↔ Domani a pranzo dovremmo andare a scegliere il regalo per tuo padre.

.

.

6,485 likes. perkthimeprestige@gmail. Quality: Reference: Anonymous.

.

. traduzione italiano in inglese. drekë noun.

Fjala e Ditës. 5.

fjalorthi.

.

Last Update: 2021-04-03. .

fc-falcon">Meso gjuhen Italiane. com - Të gjitha të drejtat e rezervuara Kontakti.

Mësoni me 125 mësime falas.
Këtu janë disa informacione të dobishme për llojet e lejeve dhe si t’i marësh ato.

cdc acronym funny; desert financial credit union mobile deposit funds availability.

Përkthe tekste, të. . Funksionet e Temës.

. . 6,485 likes. . 5.

Shembull fjali i përkthyer: Duhet të shkojmë për drekë nesër dhe të marrim dhuratën e babait tënd për ditëlindje.

fc-falcon">Thënie në shqip; Përmbledhje me poezi;. italisht shqip dhe fjalor ship italisht Scariacare gratis dizionario italiano albanese Fjalori italisht shqip Shkarko falas kete fjalor italisht shqip qe eshte dhe fjalor shqip italisht Ky eshte nje program i lehte ne perdorim dhe dinamik Te lejon te shtosh dhe te krijosh lista praktikimi dhe akoma ti printosh ato Eshte një ?.

Kjo eshte nje faqe ne te cilen mund te kontaktoni per cdo lloj perkthimi nga Anglishtja dhe.

<span class=" fc-falcon">Fjalor i Gjuhës Shqipe.

Nella disastrosa situazione economica e sociale seguita alla Prima Guerra.

Shikoni shembuj të përkthimit përkthim in në fjali, dëgjoni shqiptimin dhe mësoni gramatikën.

Aplikacioni eshte shum praktik ne Smartphonin tuaj.